Cele mai bune espressoare

Deși există o mulțime de espressoare care răspund diferitelor nevoi și bugete de pe piață astăzi, espressoarele enumerate mai jos au trecut testul timpului și sunt cunoscute pentru calitatea și capacitatea lor excelentă de a face espresso. Se poate alege dintr-o gamă de espressoare automate, super-automate și de casă. discutam.com

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că prepararea espressoului depinde în întregime de espressorul sau barista, iar espressorul este doar un aparat pe care îl folosește. Espressoarele sunt disponibile de la 80 USD la 900 USD și mai mult. Costul unui espressor depinde de obicei de caracteristicile pe care doriți să le aveți împreună cu acesta.

Printre versiunile automate de espressoare, espressorul automat Delonghi Magnificia este cunoscut pentru ușurința în utilizare și calitatea excelentă în general. Magnificia este o mașină super automată. Poate pregăti o varietate de băuturi precum espresso, cappuccino și latte. Delonghi Magnificia folosește tehnologia CRF care îl face compact.

Prepararea cappuccino este foarte ușoară folosind această mașină, datorită camerei separate de fierbere a laptelui și baghetei de spumare. Aparatul dispune de comenzi separate pentru cantitatea de lapte și apă, ceea ce face posibil ca unul să personalizeze puterea fotografiilor.

Magnificia are, de asemenea, o râșniță integrată, care măcina boabele de cafea în mașină. De asemenea, are un boiler detasabil si un sistem de autocuratare care functioneaza automat.

Espressorul compact Gaggia Synchrony este unul dintre cele mai compacte espressoare disponibile pe piață. Această mașină combină calitatea Gaggia cu finisajul elegant al unui finisaj din plastic ABS. Mașina are o finisare din plastic ABS peste un cadru de oțel.

Aparatul are un rezervor de 44 uncii și oferă dozare reglabilă. Dispune de un rezervor de apă detașabil cu umplere superioară și un grup de preparare detașabil. Una dintre cele mai utile caracteristici ale acestei mașini super-automate sunt comenzile digitale, care oferă barista un control complet asupra cantității și calității espresso-ului pe care dorește să-l facă.

Gaggia este super-compact și, prin urmare, nu aglomera spațiu. Este perfect pentru uz la birou, comercial sau chiar acasă pentru adevăratul pasionat de espresso.

Espressorul Krups Duomo este perfect pentru pasionații de espresso care nu doresc diversele caracteristici ale espressoarelor auto și semi-automate. Aparatul este disponibil pentru mai puțin de o sută de dolari.

Krups Duomo poate pregăti patru cești de cafea espresso folosind presiunea aburului dintr-o singură mișcare. Duomo oferă un pachet complet utilizatorilor casnici, cu bagheta de abur și poate fi folosit pentru a pregăti cafea, espresso sau cappuccino.

Dispune de tehnologia exclusivă „deep brew”, care face minuni pentru aroma și gustul cafelei. Trecerea de la prepararea cappuccino la espresso este foarte ușoară, datorită ușurinței de utilizare a acestui espressor făcut pentru acasă.

Aparatul DeLonghi Black Espresso/Coffee Maker este un alt aparat apreciat pentru calitatea espressorului și ușurința generală de utilizare. DeLonghi Black este un espressor alimentat cu abur și are un spumant cu jet pivotant care produce spumă groasă de lapte. Prin urmare, aparatul este perfect pentru a face espresso, cappuccino sau latte.

Pentru espressoarele noi, aparatul are un capac de siguranță brevetat și un balon de sticlă rezistent la căldură foarte durabil. Tava de scurgere detașabilă și indicatorul pornit/oprit fac din aceasta mașina perfectă pentru uz casnic.

REFERENCES
discutam
https://en.wiktionary.org/wiki/discutam

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started